Hronika

Ljubinje: Poginuo radnik dok je popravljao uličnu rasvjetu

Ljubinje: Poginuo radnik dok je popravljao uličnu rasvjetu
Ljubinje: Poginuo radnik dok je popravljao uličnu rasvjetu

LJUBINJE- Zoran Pecelj (56) iz Ljubinj ispao je danas iz auto korpe – dizalice dok je popravljao uličnu rasvjetu u Ljubinju i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede od kojih je podlegao u Kliničko-bolničkom centru Podgorica.

Korpa se, iz za sada nepoznatih razloga, prevrnula i iz nje je ispao nesretni radnik koga su odmah prebacili u Dom zdravlja Ljubinje, odakle su ga, nakon ukazane hitne medicinske pomoći, odmah prevezli u Bolnicu Trebinje, a odatle u Kliničko bolnički centar Podgorica, gdje je oko 18 časova i preminuo od zadobijenih povreda...

"Nezavisne" su juče greško objavile da je poginuli bio radnik ZP "Elektro-Hercegovina" a.d. Trebinje ali je to preduzeće poslalo demanti u kome su javnost obavijestili da on nije njihov radnik.

"Imenovani nije bio angažovan po bilo kom osnovu od strane našeg preduzeća. Takođe, ističemo da se poslovi koje je nastradali obavljao nisu izvodili na našim objektima, niti je hidraulična platforma (korpa) naše vlasništvo", navodi se u saopštenju "Elektro-Hercegovine".

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije