Hronika

Lopov ukrao džip sa dvoje djece, dječak doživio šok, djevojčica spavala

Lopov ukrao džip sa dvoje djece, dječak doživio šok, djevojčica spavala
Lopov ukrao džip sa dvoje djece, dječak doživio šok, djevojčica spavala

SARAJEVO - Nepoznati počinilac ukrao je u sarajevskom naselju Hrasno džip "volvo" u kojem je bilo dvoje djece a ubrzo, kad je shvatio da su djeca u automobilu, napustio je vozilo i pobjegao, javljaju federalni mediji.

Iz kantonalne policije saopšteno je da su prijavu o krađi terenskog vozila "volvo" u Ulici Antuna Branka Šimića dobili sinoć u 21.35 časova, a da je nedugo poslije vozilo pronađeno u Ulici Azize Šaćirbegović.

U vozilu su se sve vrijeme nalazili dječak i djevojčica.

Lopov je ukrao džip nakon što je vlasnica Merjem Duraković napustila vozilo, kako bi u obližnju zgradu odvela sina svoje sestre, a za to vrijeme njeno dvoje djece, dječak i djevojčica, ostali su u automobilu kada je lopov ušao u vozilo i odvezao ga.

Kada je Merjem vidjela da automobila, kao ni djece, više nema tamo gdje ih je ostavila počela je plakati i dozivati pomoć, a suprug njene sestre je potom automobilom pokušao da stigne lopova, u čemu nije uspio.

Kada je primijetio dvoje djece u automobilu lopov ga je napustio i prešao u automobil "golf pet" u kojem su bili njegovi saučesnici, nakon čega im se gubi svaki trag.

Policija intenzivno traga za njima.

Zbog pretpljenog straha, dječak je doživio šok, dok je djevojčica cijeli događaj  prespavala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije