Hronika

Majka pomogla sinu da pobjegne poslije razbojništva

Majka pomogla sinu da pobjegne poslije razbojništva
Majka pomogla sinu da pobjegne poslije razbojništva

PRNjAVOR - Prnjavorčani Mladen Malinić (20) i Boris Romanjski (18) uhapšeni su zbog razbojništva u trgovini "Izbor" u prnjavorskom mjestu Štibor, kao i Malinićeva majka Ljiljana Stanković zbog sumnje da im je pomogla u bjekstu, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Maskirani razbojnici su u subotu uveče u Štiboru, prijeteći oružjem, uzeli od radnice u trgovini 850 KM i plastični dio kase sa sitnim novcem, nakon čega su se sa vozilom "golf dva" udaljili u nepoznatom pravcu.

Oni su uhapšeni juče oko 13.00 časova.

Stankovićeva je uhapšena sinoć u Ulici Veljka Milankovića u Prnjavoru nakon što je policija zaustavila "golf dva", kojim je upravljala. Prilikom hapšenja u odvod za vodu bacila je aluminijumsku foliju u kojoj je bila 51 sjemenka marihuane.

U kanalu je pronađeno još 210 sjemenki iste droge, koja je pripadala Stankovićevoj. Ona je policiji priznala da je bacila drogu koju je, kako je navela, dobila od sina.

Policija je u automobilu kojim je upravljala pronašla su nož, rukavice, dijelove odjeće i plastični dio kase koji potiču iz samostalne trgovinske radnje "Izbor".

Policija će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv uhapšenih za počinjena krivična djela razbojništva,  pomoć počiniocu poslije izvršenja krivičnog djela i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije