Hronika

Migrant provalnik uperio sigurnosnu kameru u sebe pa pao na glavu

Migrant provalnik uperio sigurnosnu kameru u sebe pa pao na glavu
Foto: Facebook | Migrant provalnik uperio sigurnosnu kameru u sebe pa pao na glavu

Nadzorne kamere u jednom privatnom objektu u Bihaću snimile su migranta koji je pokušao da provali u kuću, ali se na kraju povrijedio.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici Bihać danas, vidi se kako muškarac s maramom preko lica pokušava da razvali prozor koji je napola otvoren. Prije nego što je krenuo u akciju, pokušao je da okrene kameru kako mu se ne bi vidjelo lice.

S obzirom da nije uspio, kamera je zabilježila sve, pa i njegov nespretni pad na glavu.

Muškarac se popeo na drvenu klupu, ali s obzirom da nije mogao da dohvati prozor, popeo se na naslon klupe, nakon čega je pao. Poslije toga je odustao od provale.

Ovaj pokušaj razbojništva nasmijao je Bišćane, ali svi se slažu kako situacija lagano izmiče kontroli kada je riječ o migrantskoj krizi.

MUP USK uputio je apel svim nadležnim institucijama da što prije reaguju jer su na izmaku snaga s obzirom da je svo raspoloživo osoblje raspoređeno na kontroli i operacijama u vezi sa migrantima.

Saopštili su da je od početka migrantske krize u ovaj kanton stiglo 10.113 ilegalnih migranta, a samo u septembru rekordnih 2.764 migranta.

(klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije