Hronika

Mladić presretnut i pretučen u centru Banjaluke

Mladić presretnut i pretučen u centru Banjaluke
Foto: N.N. | Mladić presretnut i pretučen u centru Banjaluke

BANJALUKA - Tridesettrogodišnji motociklista presretnut je u četvrtak naveče vozilom, a zatim pretučen, u Srpskoj ulici, u centru Banjaluke, saznaju "Nezavisne".

On je policiji ispričao da su ga vozilom presrela a potom premlatila dvojica njemu nepoznatih muškaraca.

Policiji je, naime, sinoć oko 22 sata, prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u Srpskoj ulici, gdje je potom zatečen taj tridesettrogodišnjak.

On je, kako saznaju "Nezavisne", izjavio da ga je, dok je vozio motocikl, na rasksrnici ulica Srpska i Vase Pelagića presrelo nepoznato vozilo, iz kojeg su izašla dva njemu nepoznata muškarca, a koja su ga zatim fizički napala.

Tokom tog napada prevrnuo mu se i motocikl, koji je oštećen, dok mladić ima povrede, pošto je, kako on navodi, više puta izudaran po tijelu.

"Izvršen je uviđaj, te obaviješten dežurni tužilac, koji je okvalifikovao da se radi o krivičnim djelima oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i tjelesna povreda", rekla je za "Nezavisne" Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, te dodala da je u toku rad na rasvjetljavanju tih krivičnih djela.

Nezvanično saznajemo da je pretučen Miloš Č.

Kako saznajemo, policija je identifikovala osumnjičene za taj napad, i u pitanju su A.J. i Lj.P. Nezvanično saznajemo da je uzrok incidenta nesporazum u saobraćaju, a rad na kompletiranju ovog predmeta je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije