Hronika

Mrkonjić Grad: Povrijeđeno dvoje maloljetnika

Mrkonjić Grad: Povrijeđeno dvoje maloljetnika
Mrkonjić Grad: Povrijeđeno dvoje maloljetnika

MRKONJIĆ GRAD - Sedamnaestogodišnji S.B. iz Mrkonjić Grada i petnaestogodišnja S.T. iz Gornjih Graca povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Gornji Graci, udaljenom dvadesetak kilometara od Mrkonjić Grada.

MRKONJIĆ GRAD - Sedamnaestogodišnji S.B. iz Mrkonjić Grada i petnaestogodišnja S.T. iz Gornjih Graca, kod tog grada, povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi, koja se u subotu popodne dogodila na lokalitetu Podraška rijeka, na putu koji povezuje mrkonjićka sela Podbrdo i Graci.

S.B. se, upravljajući mopedom, sudario sa biciklom, koji je vozila maloljetnica, a oboje su lakše povrijeđeni.

Mještani Gornjih Graca ispričali su "Nezavisnim" da se S.T. vozila biciklom prema Podbrdu, a onda je, iz pravca tog sela, naišao moped, na kojem je, pored S.B, bio i jedan njegov drug, koji u tom sudaru nije povrijeđen.

"Došlo je do sudara mopeda i bicikla, a samo je sreća spasla tu djecu. Djevojčica je, nakon nezgode, pala sa bicikla i završila u grmlju. Srušila su se i njih dvojica, a zatim su S.B. i S.T. prevezeni u Dom zdravlja 'Dr Jovan Rašković' u Mrkonjić Gradu", naglašavaju mještani Gornjih Graca.

U toj zdravstvenoj ustanovi juče nam je potvrđeno da su maloljetnici, nakon ukazane prve pomoći, transportovani u Univerzitetski klinički centar Banjaluka, gdje je nastavljeno njihovo liječenje. Ljekari kažu da je uglavnom riječ o ogrebotinama.

"Taj mali na motoru vozio je iz Mrkonjić Grada svog kolegu, koji korijene vuče iz našeg sela. Ona se vozila i sa njom je, na drugom biciklu, bila još jedna djevojčica. Eto, vidite sudbine, da se djeca sudare. Ali, to me ne čudi, čak, naprotiv. Na tom putu niko ne pazi. Djeca voze, pošto nema policije. Samo da ih Bog čuva", ispričala je jedna mještanka Gornjih Graca, koja je željela da ostane anonimna.

Prema nekim izvorima, moped, kojeg je vozio S.B. nije bio registrovan. Nakon te saobraćajne nezgode, uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Mrkonjić Grad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije