Hronika

Muškarci iz Šipova noževima napali sugrađane

Muškarci iz Šipova noževima napali sugrađane
Muškarci iz Šipova noževima napali sugrađane

ŠIPOVO - Policija je uhapsila lica B.M. (51) i S.S. (21) iz Šipova koji su prethodno noževima nanijeli povrede trojici sugrađana čime su počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Kako je  saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka, uhapšeni su sinoć u 20.30 časova u mjestu Dragnić Podovi, opština Šipovo, povrede nanijeli licima čiji su inicijali M.J, Z.M. i M.S. iz Šipova. Policija je napadače uhapsila u 21.25 časova.

Povređeni su nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Šipovo prebačeni u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka na dalje liječenje.

Nad uhapšenima je u toku kriminalistička obrada, a prilikom hapšenja kod lica su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Policija je izvršila uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Zdravstveno stanje stabilno 

Trojica Šipovljana koje su noževima izboli sugrađani, hospitalizovani su na Univerzitetskoj bolnici - Klinički centar Banjaluka i njihovo zdravstveno stanje je stabilno, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. 

Pacijent M.J. /55/ primljen je u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka sa ubodnom radom u stomak, a M.S. /42/ i Z.M. /53/ sa ubodnom ranom u grudni koš, rekao je Srni dežurni hirurg Ozren Kordić. 

On je rekao da su pacijenti zbrinuti i da je njihovo zdravstveno stanje stabilno.

Lica čiji su inicijali B.M. /51/ i S.S. /21/ iz Šipova sinoć su u mjestu Dragnić Podovi noževima nanijeli teške povrede sugrađanima M.J, M.S. i Z.M.

Policija je odmah uhapsila B.M. i S.S. koji se sumnjiče da su počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju. 

Nad uhapšenima je u toku kriminalistička obrada.

FOTO ILUSTRACIJA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije