Hronika

Na Palama i Sokocu povrijeđena dva lica

Na Palama i Sokocu povrijeđena dva lica
Na Palama i Sokocu povrijeđena dva lica

ISTOČNO SARAJEVO - Žena čiji su inicijali A.S. zadobila je prelom ključne kosti u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u naselju Vrelo Miljacke na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Do nezgode je došlo juče poslije podne, kada je automobil "volvo", kojim je upravljao suprug povrijeđene, državljanin Litvanije čiji su inicijali R.S, zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta skrenulo s lokalnog puta, nakon čega se prevrnulo na krov.

U mjestu Kazani, opština Sokolac, juče poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen vozač automobila "volksvagen", čiji su inicaji S.G.

Do nezgode je došlo kada je vozač, zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, izgubio kontrolu nad upravljačem automobila, nakon čega je vozilo sliznulo s kolovoza.

Povrijeđeni je prevezen u Bolnicu Istočno Sarajevo, gdje su mu konstatovani serijski prelom rebara i kontuzija vrata.

Policija je izvršila uviđaj za obje saobraćajne nezgode.

U naselju Kotorac, opština Istočna Ilidža, u noći sa utorka na srijedu, 22. na 23. juli, provaljeno je u pečenjaru i mesnicu iz koje je ukradeno oko 3.000 KM. U toku je rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

Policijskoj stanici Pale juče je prijavljeno da je lice čiji su inicijali R.G. izvršilo bespravnu sječu jele i smrče u mjestu Podvitez.

Policijski službenici su u prisustvu radnika Šumskog gazdinstva "Jahorina" Pale izvršili uviđaj, te konstatovali da su u rejonu Šipovice bespravno posječena dva stabla jele od četiri metra kubna. U toku je rad na dokumentovanju predmeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije