Hronika

Na graničnim prelazima uhapšene četiri osobe

Na graničnim prelazima uhapšene četiri osobe
Foto: Ilustracija | Na graničnim prelazima uhapšene četiri osobe

SARAJEVO - Na graničnim prelazima su tokom prethodna 24 časa uhapšena četiri lica koja potražuju sudovi ili ministarstva unutrašnjih poslova zbog počinjenih krivičnih djela, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Tuzla juče su na letu iz Kelna uhapsili državljanku BiH čiji su inicijali S.H, koju potražuju Opštinski sud u Živinicama zbog krivičnog djela utaja, Okružno tužilaštvo u Doboju zbog prevare, te Policijska stanica Živinice zbog krađe.

Na letu iz Ajndhovena, takođe na tuzlanskom aerodromu, uhapšen je državljanin BiH i Slovenije čiji su inicijali S.M. nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud u Živinicama zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Istoga dana, pri ulasku u BiH na graničnom prelazu Kamensko uhapšeno je lice čiji su inicijali B.K. jer ga potražuje Opštinski sud u Livnu zbog krivičnih djela lažno prijavljivanje i neovlašćena proizvodnja i promet droge, te lice A.M, prema potrazi Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo zbog krivičnog djela izbjegavanje izdržavanja kazne.

Uhapšeni su predati nadležnim policijskim organima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije