Hronika

Nađeno tijelo Vanje Panića?

Nađeno tijelo Vanje Panića?
Nađeno tijelo Vanje Panića?

DOBOJ - Pripadnici Jedinice za podršku CJB Doboj pronašli su tijelo na lokalitetu iznad Doboja, a pretpostavlja se da se radi o Vanji Paniću (28), koji je ubijen 14. septembra na raskrsnici ulica Kneza Lazara i Jug Bogdana u Doboju.

Tijelo je pronađeno pokraj makadamskog puta, koji od Prisada vodi ka Stanovima, u otvoru u zemlji, 800 metara udaljeno od lokacije gdje je nađen zapaljen mercedes, kojim je nakon pucnjave Dario Jekić, osumnjičen za ubistvo, bježeći s lica mjesta odvezao Panićevo tijelo.

U vrijeme zaključenja ovog broja "Nezavisnih" pronađeno tijelo nije bilo izvučeno iz otvora u kojem se nalazi, a navodno se radi o septičkoj jami ili napuštenom bunaru. Osim tijela, policija je pronašla i ručna kolica, čija je krađa prijavljena istog dana kada se desilo ubistvo, a kojima je navodno Jekić tijelo prevezao od automobila do mjesta gdje ga je bacio.

Identifikacija tijela biće izvršena u prosekturi dobojske bolnice, gdje bi po nalogu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Doboj Neđe Đurića trebalo da bude izvršena i obdukcija.

Desetine policajaca za Panićevim tijelom traga 15 dana, bili su angažovani i psi tragači iz Bratunca, specijalno obučeni za potragu za leševima, a pretraživan je teren kojim se kretao Jekić, odranije dobro poznat dobojskoj policiji. Policija je raspisala potjernicu za Jekićem, koji je u Panića pucao nakon što se on na raskrsnici ulica Jug Bogdana i Kneza Lazara potukao sa Sebastijanom Simićem, koji je uhapšen i u pritvoru je.

Jekić je nakon tuče i pucnjave Panićevo tijelo stavio u mercedes, te ga odvezao u nepoznatom pravcu, a zapaljen automobil pronađen je isti dan.

Tijelo prevezeno u dobojsku bolnicu

Na obdukciju u dobojsku bolnicu prevezeno je tijelo nepoznatog muškarca, koje je danas pronađeno u šahtu u Prisadama u dobojskom naselju Miljkovac.

Iz dobojskog Centra javne bezbjednosti navode da je tijelo bilo u vodi u šahtu dubine dva metra. Pronašli su ga pripadnici Jedinice za podršku Centra javne bezbjednosti Doboj, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije