Hronika

Napad na porodicu Petković: Među napadačima i sin advokata Vesne Rujević

Napad na porodicu Petković: Među napadačima i sin advokata Vesne Rujević
Napad na porodicu Petković: Među napadačima i sin advokata Vesne Rujević

LAKTAŠI - Najmanje sedam mladića iz Laktaša i Banjaluke je u subotu popodne mučki napalo porodicu Petković u laktaškom selu Čardačani, a u obračunu su povrijeđena trojica napadača, te Siniša Petković, koji im se, braneći svoje ukućane, suprotstavio.

Međutim, kako se ispostavilo, Petkovići uopšte nisu bili meta ovih nasilnika, već Ljubiša Milanović (19), ali su pogriješili kuću i nasrnuli na Petkoviće.

Incident, kakav ne pamte ni najstariji mještani ovog mirnog sela, umalo se pretvorio u tragediju, jer je, osim hladnog oružja, korištena i lovačka puška. U CJB Banjaluka kažu da je dramu izazvalo sedam napadača, a u Čardačanima tvrde da ih je bilo ukupno 12. Sigurno je, međutim, jedno, a to je da su u ovo selo došli kako bi se, zbog "neraščišćenih" računa, obračunali sa Milanovićem.

"Nezavisne" saznaju da je više napadača odranije poznato policiji, a među njima je bio i Saša Damić (27) iz Banjaluke, koji je nedavno ranjen u banjalučkom naselju Starčevica, prilikom pokušaja hapšenja.

U društvu sa njim, pred kuću ni krivih ni dužnih Petkovića, došao je i Milan Rujević (25), koji je, takođe, ranije privođen, a riječ je o sinu poznatog banjalučkog advokata Vesne Rujević.

Sa njima su  došli i njihov sugrađanin Banjalučanin Dženan Vajrača (31), te Goran Todorović (31), Dejan Vujić (26), Zlatan Mitrović (29) i Miljan Mitrović (31), svi iz Laktaša.

Detalje o ovom događaju čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Nezavisnih novina.

Vezane vijesti:

Napadnuta porodica Petković, među napadačima i Damić kojeg je nedavno ranio policajac na Starčevici                                                                                                     

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije