Hronika

Napadači na Brnića i Dubravca i dalje na slobodi

Napadači na Brnića i Dubravca i dalje na slobodi
Napadači na Brnića i Dubravca i dalje na slobodi

BANJALUKA - Banjalučka policija traga za napadačima koji su u nedjelju u centru grada noževima napali i teško povrijedili Dragišu Brnića (56) i Dalibora Dubravca (41), a koji su zbog povreda zadržani na liječenju u Univerzitetskoj bolnici Klinički centar (UBKC).

Iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka, ne otkrivajući identitet povrijeđenih saopštili su kako se napad desio u nedjelju u večernjim časovim na raskrsnici ulica Kralja Petra Prvog Karađorđevića i Bana Milosavljevića, kada ih je više nepoznatih lica napalo oštrim predmetom.

"Uviđaj povodom ovog događaja je obavljen, a obaviješten je i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Banjaluci. Na osnovu njegove naredbe pokrenuta je istraga u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i rasvjetljavanja okolnosti ovog krivičnog djela kao i pronalaženja napadača", saopšteno je iz banjalučkog CJB-a.

Inače, Brnić je vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata u Banjaluci a u septembru prošle godine je uhapšen u akciji "Global" zbog sumnje u trgovinu drogom.

Iz UBKC Banjaluka, navodeći inicijale povrijeđenih su rekli kako su obojica u bolnicu primljena u 23.20, te kako je njihovo zdravstveno stanje za sada stabilno.

"D.B. je hospitalizovan u Klinici za opštu i abdominalnu hirurgiju a zadobio je više ubodnih rana u predjelu abdomena. D.D. je primljen na Kliniku za torkalnu hirurgiju a zadobio je ubodne rane u predjelu grudnog koša", rečeno nam je iz ove zdravstvene ustanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije