Hronika

Nastavlja se potraga za ubicom i oštećenim u Doboju

Nastavlja se potraga za ubicom i oštećenim u Doboju
Nastavlja se potraga za ubicom i oštećenim u Doboju

DOBOJ - Okružno tužilaštvo u Doboju zaprimilo je izvještaj protiv tri lica koja se dovode u vezu sa tučom i pucnjavom u Ulici Jug Bogdana u ovom gradu i nastavlja potragu za oštećenim licem čiji su inicijali V.P. za koje se smatra da je smrtno stradalo, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbjednosti /CJB/.

Policija tereti lice sa inicijalima D.J. da je ubilo oštećenog V.P, ispalivši mu u glavu metak iz pištolja.

S.S. je osumnjičen da je u nedjelju, 14. septembra, u 5.40 časova na raskrsnici Ulica Jug Bogdana i Kneza Lazara u Doboju učestvovao u tuči sa licem V.P. Tokom ove tuče D.J. ispalio metak u V.P.

Nakon što su se učesnici tuče razbježali, osumnjičeni D.J. se vratio na lice mjesta i u putničko vozilo marke "mercedes" ubacio beživotno tijelo oštećenog koje je odvezao u nepoznatom pravcu.

V.Đ. je osumnjičen za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija. Prilikom pretresa njegovog putničkog vozila pronađena je jedna skraćena puška, ručna bomba, 46 komada puščanih metaka kalibra 7,9 milimetara i jedna puščana čaura kalibra 7,9 milimetara.

Lica S.S. i V.Đ. su uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima predata u nadležnost Okružnog tužilaštva Doboj, dok je lice D.J. za sada nedostupno policiji.

Pripadnici CJB tokom dana vrše opsežnu pretragu terena na području grada Doboja na potezu Miljkovac - Putnikovo Brdo, s ciljem pronalaženja tijela stradalog V.P.

U pretragu je uključeno 90 policijskih službenika, šest službenih pasa sa vodičima Centra za obuku i dresuru pasa iz Bratunca. Pomoć u akciji pružaju i članovi Lovačkog udruženja "Fazan" iz Doboja.

Pretraga terena trajaće sve dok tijelo ne bude pronađeno. Takođe, nastavlja se potraga za licem koje je u bjekstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije