Hronika

Novi pokušaj otmice u Sarajevu

Novi pokušaj otmice u Sarajevu
Novi pokušaj otmice u Sarajevu

SARAJEVO - Nepoznate osobe pokušale su u srijedu uvesti u vozilo djevojčicu ispred sarajevske Osnovne škole "Saburina" u Starom Gradu.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo rekli su da im je danas prijavljen slučaj te da je u toku rad na rasvjetljavanju navoda prijave, prenosi Faktor.ba.

"U našem razgovoru s MUP KS potvrđeno je da je policija obaviještena o događaju te da su poslali dovoljan broj policajaca na teren koji rade na ovom slučaju. Iz policije napominju da je bezbjednost učenika dobra te da oko škola imaju stalne patrole i policijske službenike", rekli su iz Odbora za bezbjednost Vijeća roditelja Kantona Sarajevo te dodali da Vijeće roditelja i učenika osnovnih i srednjih škola u Kantonu Sarajevo ima stalni kontakt sa MUP KS.

Pozvali su roditelje da ne izazivaju bespotrebnu paniku ali da pojačaju oprez za svoju djecu, posebno u odlasku u školu i povratku.

"Samo uz dobru saradnju sa policijom možemo unaprijediti opštu bezbjednosnu situaciju u našem gradu te vas molimo da bilo kakve sigurne ili provjerene informacije o ovom ili drugim slučajevima koji ugrožavaju bezbjednost učenika dostavite policiji na telefon 122 ili najbližem policijskom službeniku", navedeno je.

(Faktor.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije