Hronika

Obljubio bolesnu ženu u njenoj kući

Obljubio bolesnu ženu u njenoj kući
Obljubio bolesnu ženu u njenoj kući

BANJALUKA - Goran Radaković (46) iz Rekavica, kod Banjaluke, uhapšen je zbog sumnje da je obljubio duševno bolesnu vršnjakinju u njenoj kući u jednom banjalučkom selu.

Slučaj, koji je zgrozio Banjalučane, Policijskoj stanici Lauš prijavljen je juče, a ubrzo su osumnjičenom stavljene lisice na ruke.

"Sve je policiji prijavio otac nesrećne žene, a potom je obavljen ginekološki pregled, kojim je utvrđeno da je bilo seksualnog odnosa između oštećene i prijavljenog", rekao je "Nezavisnim" izvor upućen u istragu.

Radaković je, međutim, nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, ali je policija ubrzo pronašla dodatne dokaze, zbog čega je ubrzo ponovo uhapšen.

"Osumnjičeni je u kući izvršio krivično djelo na način da je iskoristio duševno oboljenje i izvršio obljubu nad oštećenom. Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje kako bi se dokumentovalo krivično djelo", saopštili su iz policije.

Kako dodaju, obavljeni su neophodni medicinski pregledi oštećene i izuzeti su tragovi i predmeti sa lica mjesta koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Radaković je danas popodne trebalo da bude predat Okružnom tužilaštvu Banjaluka, nakon čega će postupajući tužilac da odluči o eventulnom prijedlogu za određivanje pritvora. Sprovođenje u Tužilaštvo nije obavljeno do zaključenja ovog broja "Nezavisnih".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije