Hronika

Obustavljena potraga za nestalim Bešićem iz Sanskog Mosta

Obustavljena potraga za nestalim Bešićem iz Sanskog Mosta
Foto: N.N. | Obustavljena potraga za nestalim Bešićem iz Sanskog Mosta

SANSKI MOST - Potraga za nestalim Husom Bešićem (67) iz Sanskog Mosta, koji je prije sedam dana nestao bez traga i glasa i o čijoj sudbini se ništa ne zna, danas je zvanično obustavljena.

Od trenutka njegovog nestanka intenzivno se tragalo za njim, a samo u danima proteklog vikenda u akciji je sudjelovalo preko 200 osoba.

"Pretražili smo kompletno područje gdje je poslednji put viđen i nismo naišli ni na kakav trag, iako smo u potragu uključili i psa tragača. Potraga će biti ponovo organizovana ukoliko se pojave novi tragovi ili informacije o sudbini nestalog“, kaže Edin Seferović, jedan od koordinatora potrage.

Prema njegovim riječima, u ovome trenutku najvjerovatnije je da je Bešić upao u Sanu i da je njegovo tijelo rijeka negdje skrila.

Podsjećamo, nestanak ovog starijeg muškarca policiji je prijavila kćerka, koja je rekla kako je on otišao od kuće u nepoznatom pravcu i nije se više vratio. Svi koji mogu pomoći u traženju pozvani su da obavjeste policiju ili porodicu na broj telefona: 061-396-945. Radi se o starijoj osobi koja je poslednje vrijeme patila od demencije. Bešić je imao povrijeđenu nogu, a u trenutku nestanka na sebi plavu jaknu i farmerice.

Vezane vijesti:

Ni traga ni glasa od nestalog Bešića

U Sanskom Mostu nestao Huso Bešić, policija traga za njim

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije