Hronika

Određen pritvor za ubice Vidovića

Određen pritvor za ubice Vidovića
Određen pritvor za ubice Vidovića

BIJELJINA - Okružni sud u Bijeljini odredio je danas jednomjesečni pritvor za majku i sina Radu i Mladena Todorovića, osumnjičene za ubistvo Dragoljuba Vidovića, izjavio je sekretar ovog suda Milomir Čodo.

Nakon saslušanja i kriminalističke obrade u policiji i višečasovnog saslušanja okružnog tužioca, Okružni sud je odlučio da odredi pritvor za majku i sina, koji su u policijskoj obradi priznali u potpunosti izvršenje krivičnog djela, a tokom saslušanja branali su se ćutanjem.

Pripadnici CJB Bijeljina u istrazi došli su do većeg broja predmeta i tragova koji se dovode u vezu s ubistvom. Po naredbi Okružnog suda prethodno je pretresena porodična kuća osumnjičenih, koja je i mjesto izvršenja krivičnog djela.

Pretresom je pronađen i nož kojim je izvršeno ubistvo, kao i ostali tragovi koji će biti korišteni kao dokaz u postupku.

Pronađen je i privremeno oduzet automobil audi, kojim je tijelo ubijenog prevezeno od kuće osumnjičenih do šljunkara na Pavlovića putu, gdje je i pronađeno.

Kako se nezvanično saznaje, Todorovićeva i Vidović su bili u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Navodno su zajedno bili aktivisti Socijalističke partije, a zajedno su radili i u "Mesoproduktu". Prije ubistva, kako se moglo čuti od poznanika, njih dvoje su se često svađali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije