Hronika

Opel podletio pod kamion, povrijeđena cijela porodica

Opel podletio pod kamion, povrijeđena cijela porodica
Opel podletio pod kamion, povrijeđena cijela porodica

ROGATICA - Bračni par Miroslav i Milica Ilić i njihova maloljetna djeca Lidija i Slađan iz Bačke Palanke u Srbiji povrijeđeni su jutros u sudaru u mjestu Kovanj, kod Rogatice.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili opel korsa, u kojoj je bila porodica Ilić, i kamion mercedes, turskih tablica, za čijim volanom je bio A.K.K., državljanin Turske.

Tom prilikom povrede je zadobila četvoročlana porodica Ilić, koja je upućena u Dom zdravlja Rogatica, a potom u bolnicu u Foču.

"Djeca koja su bila teže povrijeđena odmah su u jednom vozilu Hitne pomoći upućena u fočansku bolnicu. Nešto kasnije, sa takođe teškim tjelesnim povredama upućeni su i supružnici Miroslav i Milica. Do Foče i bolnice su došli u svjesnom stanju", rekli su u Domu zdravlja u Rogatici.

Koliko je bio dramatičan prizor ove nezgode govori i činjenica da su vatrogasci morali da sijeku vozilo kako bi izvukli povrijeđene.

U Teritorijalnoj vatrogasnoj brigadi Rogatica su rekli da su vatrogasci sa prvih sjedišta automobila izvukli muškarca i ženu s ozbiljnim povredama, uključujući i višestruke prelome ekstremiteta.

"Na zadnjim sjedištima bila su maloljetna djeca koja su takođe povrijeđena", kazali su u ovoj vatrogasnoj brigadi.

Izvor blizak istrazi je rekao da je korsa bukvalno podletjela pod kamion, a da je do nezgode došlo najvjerovatnije usljed neprilagođene brzine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije