Hronika

Osam saobraćajnih nezgoda, dvije s teškim povredama

 Osam saobraćajnih nezgoda, dvije s teškim povredama
Osam saobraćajnih nezgoda, dvije s teškim povredama

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u protekla 24 časa dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda od kojih dvije sa teškim tjelesnim povredama – na magistralnom putu Sarajevo – LJubogošta, u mjestu Čeljigovići, te na magistralnom putu Sokolac – Han Pijesak, u mjestu Vidrići.

U saobraćajnoj nezgodi u Čeljigovićima juče u 9.25 časova sudarila su se putnička vozila "hjundaji aksent" i "škoda felicija", pri čemu je žena čiji su inicijali B.J, zadobila frakturu lobanje. Povrijeđena je vozila "hjundaji".

 

Policijski službenici izvršili su uviđaj, a uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

 

Saobraćajna nezgoda u Vidrićima dogodila se u 7.40 časova, kada je automobil "opel astra" kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali Z.J. sletio sa puta.

 

U ovoj saobraćajnoj nezgodi lice iz vozila čiji su inicijali F.Ć. zadobilo je frakturu četiri pršljena, dok je na vozilu pričinjena materijalna šteta.

 

Policijskoj stanici Višegrad lice čiji su inicijali M.T. prijavilo je da mu je u proteklih mjesec dana nepoznati izvršilac ili više njih otuđio motornu testeru iz pomoćnog objekta.

 

Policijski službenici CJB podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica G.V. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nesavjestan rad u službi i krivično djelo falsifikovanje ili uništavanje službene isprave, kao i protiv lica Č.V. i V.V. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje ili uništavanje službene isprave.

 

Protiv lica B.P. policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela teška krađa i prikrivanje, te protiv jednog sedamnaestogodišnjeg lica, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije