Hronika

Oštrim predmetom napao, pa vozilom udario dva lica

Oštrim predmetom napao, pa vozilom udario dva lica
Oštrim predmetom napao, pa vozilom udario dva lica

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali K.M. napao je oštrim predmetom dvije osobe na Palama, nakon čega ih je udario vozilom i pobjegao.

K.M. je, upravljajući "golfom A2", udario i oborio F.S. i V.NJ. u Karađorđevoj ulici, nakon čega se udaljio u pravcu Ulice Jovana Cvijića.

F.S. i V.NJ. rekli su policiji da ih je isti muškarac neposredno prije toga ispred pekare "Klas" u Karađorđevoj ulici bez ikakvog povoda napao oštrim predmetom i F.S. nanio povrede lijeve nadlaktice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

F.S. i V.NJ. su prevezeni u Klinički centar Kasindo, gdje je F.S. zadržan radi daljeg liječenja.

Prema policijskim saznanjima, K.M. sa Pala, takođe, se javio u Dom zdravlja Pale sa povredama glave i nogu, bio je pod dejstvom alkohola i žalio se na gubitak svijesti, zbog čega je prevezen u Klinički centar Kasindo.

Policijski službenici su, prema nalogu dežurnog tužioca, sa vozila koje koristi K.M. i sa mjesta događaja izuzeli tragove i predmete radi vještačenja.

Nadležnom tužilaštvu protiv K.M. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi.

U odvojenom slučaju sedamnaestogodišnjak i njegov otac N.D. napali su oštrim predmetom policijskog službenika I.M. i rasjekli mu glavu prilikom policijske intervencije u diskoteci "Amadeus" u Rogatici, vlasništvo N.S.

Policija je u diskoteci od lica B.NJ. iz Rogatice oduzela pištolj, za koji je utvrđeno da je vlasništvo N.D. Pištolj je oduzet na licu mjesta, a N.D. je uhapšen i priveden.

Prilikom uzimanja izjave u službenim prostorijama, N.D. je iskoristio zakonsko pravo da ne odgovara na postavljena pitanja, dok će njegov sedamnaestogodišnji sin biti ispitan uz poštivanje procedure prilikom ispitivanja maloljetnog lica.

Prema nalogu suda, izvršen je pretres objekta i izuzeti su predmeti radi vještačenja.

U mjestu Borač, opština Rogatica, nepoznati počinioci su nasilno ušli kroz prozor sprata kuće vlasništvo Đ.M, izvršili premetačinu i ukrali zlatni nakit čija je vrijednost, prema izjavi vlasnika, oko 2.000 KM.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Na Sokocu su nepoznati počinioci polili zapaljivom tečnošću vozila "škoda fabija", vlasništvo R.M, i "škoda oktavija", vlasništvo njegovog sina Ž.M, koja su bila parkirana ispred porodične kuće, a u mjestu Laze, opština Sokolac, oštetili su garažu i polomili sadnice voća, vlasništvo R.M.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije