Hronika

Otac poginuo, majka i sinovi teško povrijeđeni

Otac poginuo, majka i sinovi teško povrijeđeni
Otac poginuo, majka i sinovi teško povrijeđeni

BIJELJINA - U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Milići -Vlasenica u mjestu Zaklopača poginulo je lice čiji su inicijali M.Ć. /44/ iz mjesta Huskići u opštini Lukavac, a teško je povrijeđen njegov dvadesetogodišnji sin M.Ć, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

U nesreći, koja se dogodila u 13.40 časova, učestvovali su putničko vozilo "golf dva", u kojem se nalazila četvoročlana porodica, i autobus "mercedes", kojim je upravljao M.C. /46/ iz Trnova.


"Golfom" je upravljao M.Ć. koji je zadobio teške povrede opasne po život zbog čega je prebačen u Urgentno-klinički centar u Tuzli. Suvozač u vozilu bio je njegov otac koji je na licu mjesta smrtno stradao.

Majka Š.Ć /43/ i sin čiji su inicijali A.Ć. /22/ teže su povrijeđeni i nalaze se na liječenju u Medicinskom centru u Zvorniku.

Prema nezvaničnim informacijama, u saobraćajnoj nesreći život je izgubio Mensur Ćerimović, a njegov mlađi sin Mersudin zadobio je povrede opasne po život.

Put Vlasenica - Milići ponovo prohodan

Na magistralnom putu Vlasenica - Milići u mjestu Zaklopača, gdje se danas dogodila teška saobraćajna nesreća, saobraćaj je ponovo prohodan nakon obavljenog uviđaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Put je prohodan od 17.45 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije