Hronika

Pao zbog osam paketića marihuane

Pao zbog osam paketića marihuane
Pao zbog osam paketića marihuane

BRČKO - Brčanska policija uhapsila je u ponedjeljak Alena Tirića (27) iz Brčkog, nakon što je kod njega pronašla osam paketića marihuane.

Naime, policija je, nakon ranije prikupljenih informacija od strane građana da Tirić posjeduje drogu, napravila sačekušu na mostu kod raskrsnice "Izbor" u Brčkom.

U trenutku kada je policija prilazila Tiriću, on je paketiće marihuane bacio u korito rijeke Brke, u nadi da će ista biti uništena, odnosno da će je voda odnijeti, pa policija neće imati nikakvog dokaza za njegovo hapšenje.

Iz brčanske policije su, navodeći inicijale, saopštili da je policija nakon što je Tirić bacio paketiće nepravilnog oblika u korito, izvšila uviđaj i nakon kratkog vremena pronašla bačenu marihuanu.

"Izuzeti su paketići, nakon čega je izvršen pretres A.T., kod koga su pronađene makazice koje se koriste pilikom pakovanja opojnih droga", kazao je Halid Emkić, portparol brčanske policije.

Tirić je odranije poznat policiji upravo zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa droge.

Naime, on je sa još 21 osobom uhapšen 2010. godine u akciji "Skuter", a koja je sprovedena s ciljem razotkrivanja proizvođača i rasturača droga na području sjeveroistočne BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije