Hronika

Pet lica teško povrijeđeno u dvije saobraćajne nezgode

Pet lica teško povrijeđeno u dvije saobraćajne nezgode
Pet lica teško povrijeđeno u dvije saobraćajne nezgode

ISTOČNO SARAJEVO - Pet lica zadobilo je teške, a četiri lakše povrede u dvije odvojene saobraćajne nezgode koje su se dogodile na području opština Novo Goražde i Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Tri lica teško su povrijeđena, a tri lakše u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Ustiprača-Višegrad, na području opštine Novo Goražde. U nezgodi, koja se dogodila juče u 14.00 časova, učestvovala su dva vozila.

Teško su povrijeđeni vozač automobila "opel frontera" državljanin Srbije čiji su inicijali M.G, njegov suvozač D.G, te vozač "mercedesa" čiji su inicijali M.B.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na dionici magistralnog puta LJubogošta-Cmiljeva stijena, u paljanskom mjestu Rogoušići, dva lica zadobila su teške, a jedno lakše povrede.

U ovoj nezgodi žena čiji su inicijali A.Ć. zadobila je povrede opasne po život i prevezena je u bolnicu Koševo u Sarajevu.

Ona je bila suvozač u automobilu "golf dva", čiji je vozač M.O. takođe teško povrijeđen. Lakše je povrijeđen S.P. vozač "opel astre", koji je učestvovao u ovoj nezgodi juče u 9.00 časova.

U oba slučaja uviđaj je izvršen po ovlaštenju dežurnog tužioca, a uzrok saobraćajnih nezgoda biće naknadno utvrđen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije