Hronika

Petrovo: Nestalo dvoje djece, policija moli za pomoć

Petrovo: Nestalo dvoje djece, policija moli za pomoć
Petrovo: Nestalo dvoje djece, policija moli za pomoć

PETROVO - Policija traga za dvoje djece iz Petrova, učenicima sedmog razreda lokalne osnovne škole, saznaju "Nezavisne".

Iz CJB Doboj potvrđeno nam je da je Policijskoj stanici Petrovo jutros prijavljeno da se juče poslije podne od kuće udaljio dvanestogodišnji dječak, a potom je policija utvrdila da je u isto vrijeme od kuće otišla i djevojčica koja se s njim druži.

"Vrši se pretraga terena, u kojoj učestvuju pripadnici Policijske stanice Petrovo, Jedinice za podršku sa psima, kao i pripadnici Civilne zaštite, vatrogasci, mještani", kazali su "Nezavisnim" iz policije.

Blokirani su svi putevi za koje se pretpostavlja da bi se njima moglo kretati dvoje mališana. Pretpostavlja se da su skupa.

"Nezavisnim" je potvrđeno da je za sada utvrđeno da djeca nisu prinudno odvedena, odnosno da se ne radi o otmici.

Iz CJB Doboj upravo je saopšteno da je Policijskoj stanici Petrovo, jutros oko 7.30 časova, prijavljeno da se dan ranije od kuće udaljio dvanaestogodišnji  Stefan  Rajčić  iz Petrova i da se od tada nije vraćao kući.

Pripadnici Policijske stanice Petrovo došli su do saznanja da se u isto vrijeme od kuće udaljila dvanaestogodišnja Milica Milivojević iz Petrova.

"Dječak  je visine oko 160 cm, sitnije građe, smeđe kose, kratko ošišan, a na sebi je imao gornji dio zelene trenerke, maskirne pantalone i patike", saopšteno je iz CJB Doboj.

Djevojčica je visine oko 155 cm, srednje tjelesne građe, smeđe ravne duge kose, a na sebi je imala zelenu majicu, helanke i roze patike.

"Pozivamo građane, da ukoliko imaju bilo kakva saznanja ili primijete  dječaka i djevojčicu za kojim se traga, obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski  broj  122", saopšteno je iz CJB Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije