Hronika

Podnesen izvještaj protiv banjalučkih kradljivaca

Podnesen izvještaj protiv banjalučkih kradljivaca
Podnesen izvještaj protiv banjalučkih kradljivaca

BANJALUKA- Banjalučka policija podnijela je nadležnom Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv Banjalučana čiji su inicijali V.T. /24/ i A.T. /24/ koji se sumnjiče da su na na području ovog grada počinili devet krađa i jednu tešku krađu.

Osumnjičeni od aprila 2012. do oktobra 2013. iz preduzeća "Mon ami" u večernjim časovima iz putničkih, teretnih i radnih mašina otuđivali akumulatore i pogonsko gorivo, koje su nakon toga prodavali, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Prodajom ukradene robe osumnjičeni su protivpravno pribavili imovinsku korist od oko 2.520 KM, istakla je Markanovićeva.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Vladimiru Tepići, zvanom Guma, i Aleksandru Tepiću, zvanom Pepsi.

Stanica javne bezbjednosti Mrkonjić Grad podnijela je izvještaj banjalučkom Okružnom tužilaštvu protiv dva maloljetnika /17/ koji su osumnjičeni za  tešku krađu u jednoj trgovačkoj radnji u Mrkonjić Gradu, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Osumnjičeni su tokom noći između 22. i 23. jula  uz upotrebu podesnog alata i fizičke snage provalili u trgovačku radnju iz koje su ukrali novac i prehrambene proizvode čime su pričinili materijalnu štetu od oko 1.190 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije