Hronika

Poginuli vozač golfa i suvozač u pežou

Poginuli vozač golfa i suvozač u pežou
Foto: Ilustracija | Poginuli vozač golfa i suvozač u pežou

PALE - Bojan Vasiljević (27) iz Pala poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u subotu uveče u Ljubogošti, u ovoj opštini.

On se, vozeći se svojim golfom 4, sudario s autobusom firme "Kondor", koji je vozio Č.R. iz Bijeljine, a koji nije povrijeđen kao ni putnici.

Nesreća se desila oko 22.30 u blizini restorana "Dva goluba", a prema nezvaničnim informacijama stradali mladić, koji je inače bio sam u automobilu, je prešao na suprotnu traku, iz još neutvrđenih razloga, nakon čega je došlo do sudara.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo kazao je kako je naređena obdukcija tijela stradalog kao i druga vještačenja u cilju utvrđivanja svih okolnosti nesreće.

Ovo nije jedina nesreća sa smrtnim ishodom koja se desila tokom vikenda, jer je u Gradišci poginuo Ilija Novaković, suvozač u pežou, a koji je sletio s puta i prevnuo se.

Nesreća se desila pet minuta iza ponoći u mjestu Jelići u Gradišci, a za volanom automobila je bio Jovica Maletić (19), koji je lakše povrijeđen.

Kiša koja je padala tokom vikenda stvorila je brojne probleme za vozače, pa su se tako kao na traci saobraćajne nezgode dešavale u Tuzli, Doboju, Banjaluci, Bosanskoj Krupi, Sarajevu, Žepču, u kojima je lakše ili teže povrijeđeno više od 15 osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije