Hronika

Poginuli vozač i pješak

Poginuli vozač i pješak
Poginuli vozač i pješak

LOPARE, BIJELJINA - Stojan Jović (57) poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u mjestu Tobut, kod Lopara, kada je škoda felicija, kojom je upravljao, sletjela s puta, kazali su izvori iz CJB Bijeljina.

Naši sagovornici iz bijeljinske policije juče su potvrdili da je na području na kojem djeluju, na magistralnom putu Bijeljina - Tuzla, zabilježena još jedna teška saobraćajna nesreća, u kojoj je život izgubio pješak Zoran Mitrović (46) iz Ugljevika.

Jović, inače iz Jablanice, kod Lopara, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u 9.35 na regionalnom putu Tobut - Vukosavci.

"Uviđaj je izvršila loparska policija, a o saobraćajnoj nesreći obaviješten je dežurni tužilac. Šta je uzrok te nesreće znaće se po okončanju istrage, koja je u toku", kazali su iz policije.

Po okončanju istrage biće poznato i više detalja o nesreći u kojoj je poginuo Mitrović. Zasad se zna da je tog pješaka udario automobil mercedes, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.C.

"Pješak je poginuo na licu mjesta", naveli su iz CJB Bijeljina.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, a dežurni tužilac naložio je preduzimanje mjera radi utvrđivanja uzroka koji su doveli do nesreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije