Hronika

Poginuo stric Save Miloševića

Poginuo stric Save Miloševića
Poginuo stric Save Miloševića

BIJELJINA - Duško Milošević (45) iz Johovca, kod Bijeljine, nerođeni stric Save Miloševića, bivšeg fudbalskog reprezentativaca Srbije, poginuo je u ponedjeljak u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu kroz pomenuto selo.

Do nesreće, koja se dogodila u 15.10, došlo je kada je Milošević vozeći traktor izgubio kontrolu nad volanom i skrenuo s puta prema nizbrdici.

Prema riječima očevidaca, slika nesreće je bila stravična, a spas Miloševića je bio nemoguć.

"Išao je nizbrdo i traktor je počeo da ide lijevo-desno. S obzirom na to da nema kabinu, Duško je ispao iz njega i udario u drvo, a potom ga je traktor, koji se prevrnuo, nekoliko puta prikliještio", pričaju očevici.

Mještani sela Johovac u šoku i nevjerici kažu da je Milošević tog dana krenuo da pomogne komšiji na njivi.

"Komšija ga je zamolio da mu pomogne povući kukuruz sa njive i, eto, šta mu se desi. Bio je jako dobar čovjek, volio je nekada popiti, ali nikada nije pravio probleme", kaže mještanka koja živi nekoliko desetina metera od nastradalog Miloševića.

Kako kaže, Miloševiće već nekoliko godina prati tragedija, a zadnja je, dodaje ona, od prije 40 dana, kada je Dušku umro otac.

"Živio je sa suprugom u kući, a djeca su mu otišla u inostranstvo. Prije nekoliko dana stigali su mu jedan sin i snaha iz Slovenije", kaže ona.

Inače,  Savinog strica nastavljena je crna serija u porodici proslavljenog fudbalera.

Djed Save Miloševića, takođe Savo (84), ubio je 2011. hicima iz puške ispred porodične kuće kod Bijeljine Savinog oca Stevu (58).

Pričalo se da su otac i sin bili u svađi zbog imovine. Djed je priznao ubistvo, rekavši da su zajedno sjedili i pili, a onda su se posvađali i on je pucao iz puške u svog sina. Fudbalerov djed umro je u zatvoru krajem oktobra 2012. godine.

Andrija Milošević (38), rođeni brat proslavljenog fudbalera, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd - Šid, u blizini naplatne rampe u Šimanovcima. Andrija je vozio mercedes iz pravca Šida ka Beogradu, kada je iznenada udario u NIS-ov kamion, koji je prevozio oko 60 propan-butan boca za kućnu upotrebu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije