Hronika

Policija intenzivno traga za ubicama

Policija intenzivno traga za ubicama
Policija intenzivno traga za ubicama

PRIJEDOR - Policija i dalje intenzivno traga za ubicama šezdesetdvogodišnjeg Muharema Balića i četrdesetosmogodišnjeg Almira Redžića, koji su ubijeni u ugostiteljskom objektu u Trnopolju kod Prijedora.

U Centru javne bezbjednosti Prijedor potvrđeno je za RTRS da su priveli više lica, koja su izvedena na poligrafsko ispitivanje i da se sužava broj osumnjičenih.

Za sada nije poznato šta bi mogao da bude motiv dvostrukog ubistva, iako je dosadašnja istraga pokazala da je isključeno koristoljublje i sukob na nacionalnoj osnovi.

Irhan Redžić, vlasnik ugostiteljskog objekta "San" koji se nalazi u Trnopolju nadomak Prijedora, zatekao je dva mrtva tijela u svom objektu, te je slučaj odmah prijavio policiji.

Prema raspoloživim informacijama, vlasnik lokala je oko 22.00 časa otišao, Baliću i Redžiću ostavio je ključ i rekao im da zaključaju lokal kada budu htjeli otići i da mu ubace ključ na mjesto koje im je naznačio, da su u momentu njegovog odlaska iz lokala njih dvojica ostali sami, te da je nakon nešto više od sat vremena čuo dva rafala, a potom zatekao na podu kafane njihova beživotna tijela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije