Hronika

Policija istražuje uzrok smrti Sarajlije

Policija istražuje uzrok smrti Sarajlije
Foto: Ilustracija | Policija istražuje uzrok smrti Sarajlije

SARAJEVO - Policija istražuje uzrok smrti četrdesetogodišnjeg Ć.A. iz Sarajeva, čije je tijelo sinoć pronađeno na autobuskom stajalištu kod Srednjeg, opština Ilijaš.

Prema riječima očevidaca, a koje su prenijeli sarajevski portali, u pitanju je policajac, ali iz policije nisu željeli da kažu da li je to tačno.

Zasad je misterija kako su nastupile povrede na glavi koje on ima, a sve bi trebalo da bude jasnije nakon obdukcije koja će biti obavljena. Zbog toga je tijelo prevezeno u mrtvačnicu Medicinskog fakulteta.

"Tu će se po nalogu tužioca obaviti obdukcija", saopšteno je iz sarajevske policije.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) rekli su da je tijelo pronađeno oko 21.15 na putu, i to pored pežoa.

"Odmah nakon prijave na mjesto događaja su upućene policija i Hitna pomoć. Oni su pronašli tijelo muškarca, a ljekari su mogli samo konstatovati smrt", rekli su iz MUP-a KS.

Sarajevski policajci, zajedno sa tužiocem Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu i vještakom medicinske struke, juče ujutru su obavili uviđaj na mjestu događaja, a u toku je i istraga u ovom slučaju.

Do sada nije poznat identitet nesrećnog muškarca, niti uzrok smrti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije