Hronika

Policija zatekla lopova u krađi iz magacina

Policija zatekla lopova u krađi iz magacina
Policija zatekla lopova u krađi iz magacina

BIJELJINA - Bijeljinska policija uhapsila je lice čije su inicijali Đ.B. koje je, zahvaljujući prijavi građana, zatekla u krađi iz magacina.

Lice Đ.B. uhapšeno je juče oko 10.00 časova dok je iz magacinskog prostora pravnog lica u Bijeljini otuđivalo predmete radi sticanja protivpravne imovinske koristi, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Protiv njega nadležnom tužilaštvu slijedi izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Policijskoj stanici u Šekovićima juče u 9.00 časova prijavljeno je da su nepoznata lica u toku noći između 1. i 2. jula uništila usjeve na njivi, čime su pričinila štetu od oko 700 KM.

Radom na terenu policija je došla do izvršioca i uhapsila lice čiji su inicijali D.S, navodi se u saopštenju.

Nakon kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu slijedi izvještaj protiv D.S. zbog izvršenja krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Na magistralnom putu Bijeljina - Tuzla, u mjestu Hase, juče u 15.15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povrijeđen petnaestogodišnji dječak.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobil "golf četiri" kojim je upravljao N.T. i moped kojim je upravljao petnaestogodišnjak.

Na području koje operativno pokriva CJB Bijeljina u protekla 24 časa prijavljena su četiri krivična djela i pet saobraćajnih nezgoda od čega su četiri sa posljedicama po lice i jedna sa materijalnom štetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije