Hronika

Porodično nasilje: Pretukli majke u Tesliću i Brodu

Porodično nasilje: Pretukli majke u Tesliću i Brodu
Porodično nasilje: Pretukli majke u Tesliću i Brodu

TESLIĆ, BROD – Policija u Tesliću i Brodu uhapsila je P.Č. i G.K. jer su pretukli majke, saznaju "Nezavisne".

Kako nam je potvrđeno u policiji, juče je teslićkoj policiji prijavljeno da je P.Č. iz tog grada, u porodičnoj kući fizički napao majku i zadao joj povrede na rukama i grudnom košu, koja je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Teslić, prevezena  u dobojsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

"Policijski službenici Policijske stanice Teslić lišili su slobode P.Č. koji je zbog u stanju teškog mentalnog rastrojstva prevezen u dobojsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.  Po dokumentovanju protiv P.Č. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu 'nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici'", rekli su u CJB Doboj.

Takođe, juče je Policijskoj stanici Brod prijavljeno da je G.K. iz Broda u porodičnoj kući  nanio povrede majci u predjelu glave, te potom razbio staklo na ulaznim vratima i oštetio ogradu stubišta u kući.

"Policijski službenici Policijske stanice Brod lišili su slobode G.K., dok je njegovoj majci ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Brod.  Po dokumentovanju protiv G.K. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu 'nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici'", navode u CJB Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije