Hronika

Pretukao djeda i oteo mu 900 KM

Pretukao djeda i oteo mu 900 KM
Pretukao djeda i oteo mu 900 KM

RIBNIK - Dvadesetogodišnjak čiji su inicijali LJ.K. iz Ribnika uhapšen je nakon što je pretukao svog djeda LJ.K, iz džepa mu oteo novčanik u kome je bilo 900 KM, a potom pobjegao, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Portparol CJB Banjaluka Marija Markanović rekla je da se razbojništvo dogodilo u petak, 27. februara, u 15.30, kada je mladić došao do kuće LJ.K, fizički ga napao, udarivši ga šakom više puta u glavu i tijelo, a potom mu uzeo novac i pobjegao.

Policija je mladića uhapsila sljedećeg dana, a tokom rasvjetljavanja razbojništva kod uhapšenog su pronađeni ručna bomba i više metaka različitog kalibra, kao i predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Policija je o svemu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Banjaluci, koji je naložio da, nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni bude pušten na slobodu, i da u redovnoj proceduri, protiv njega tužilaštvu bude dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije