Hronika

Prijavljen fizički napad i oštećenje vozila

Prijavljen fizički napad i oštećenje vozila
Prijavljen fizički napad i oštećenje vozila

DOBOJ - Policijskoj stanici Pelagićevo prijavljen je fizički napad na lice čiji su inicijali na A.K. iz Orašja i njegovog brata A.K. iz Gradačca, kao i oštećenje njihovog autombila, koji su se desili na regionalnom putu u mjestu Gornja Tramošnica, opština Pelagićevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj.

U saopštenju je navedeno da su oštećeni prijavili da im je juče oko 3.30 časova nestalo goriva u mjestu Gornja Tramošnica, te da su automobil u kojem se nalazio i maloljetnik iz Gradačca pregurali u obližnju ulicu pored regionalnog puta.

Nakon sat vremena pored njih se zaustavio automobil iz kojeg je izašlo nekoliko nepoznatih lica sa palicama i motkama koji su, prema izjavi oštečenih, ispalili nekoliko hitaca u pravcu vozila i prema A.K. iz Gradačca, koji se nalazio van automobila.

Napadači su palicama i motkama udarali po vozilu, u kojem se nalazio A.K. iz Orašja sa maloljetnim rođakom.

Kada je A.K. iz Gradačca počeo bježati u obližnju njivu, nekoliko napadača ga je sustiglo i fizički napalo. Napadači su nakon svega otišli u nepoznatom pravcu.

Prema izjavi A.K. iz Orašja, koji je upravljao vozilom, šteta na vozilu iznosi oko 3.000 KM, dok je prema izjavi njegovog brata tokom ovog događaja izgubio mobilni telefon, novčanik, zlatni lančić i zlatnu naušnicu.

Izvršen je uviđaj i u toku je rad na pronalasku izvršilaca navedenih krivičnih djela izazivanja opšte opasnosti i oštećenje tuđe stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije