Hronika

Pokušaj ubistva u Prijedoru, uhapšen mladić

Pokušaj ubistva u Prijedoru, uhapšen mladić
Foto: N.N. | Prijedorčanin uhapšen zbog pokušaja ubistva

PRIJEDOR - Lice M.G. (21) iz Prijedora uhapšeno je sinoć zbog sumnje da je počinilo krivično djelo “Ubistvo u pokušaju”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Osumnjičeni je juče oko 18,30 časova u prostorijama javne ustanove u Prijedoru upotrebom podesnog predmeta, šezdesettrogodišnjem licu nanio povrede u vidu ubodne rane u predjelu abdomena dok je tridestogodišnjem licu nanio povrede u predjelu donjih ekstremiteta.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici u Prijedoru gdje je tom prilikom utvrđeno da je šezdesettrogodišnje lice zadobilo povrede opasne po život. Oba lica zadržana su na daljem liječenju u navedenoj zdravstvenoj ustanovi.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, uz izvještaj za počinjeno krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju, osumnjičeno lice biće predato u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije