Hronika

Pritvor za dilere iz Doboja

Pritvor za dilere iz Doboja
Pritvor za dilere iz Doboja

DOBOJ - Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju odredio je pritvor za lica sa inicijalima M.G. i G.S, osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet droga, saopšteno je iz ovog suda.

Za osumnjičene pritvor traje od 17. jula, kada su lišeni slobode, i može najduže trajati jedan mjesec, navedeno je u saopštenju.

U zajedničkoj akciji dobojske i policije Tuzlanskog i Zeničko-dobojskog kantona kodnog naziva "Štek", 17. jula uhapšeno je 12 lica zbog sumnje da su se bavili prometom i proizvodnjom droge. Na području Doboja uhapšeno 10 lica, a po jedno na području Tuzlanskog i Zeničko-dobojskog kantona.

Tom prilikom pronađeno je 280 grama spida, 30 grama marihuane, dva pištolja, tri vage za mjerenje, mobilni telefoni i SIM kartice, te novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droga.

Neka od uhapšenih lica dovode se u vezu sa krađom spasilačkog čamca tokom majskih polava, čija je procijenjena vrijednost oko 4.000 KM. Najveći broj uhapšenih su povratnici u vršenju krivičnih djela i ranije su osuđivani. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije