Hronika

Prodao stan u Banjaluci pa ga greškom uhapsili

Prodao stan  u Banjaluci pa ga greškom uhapsili
Prodao stan u Banjaluci pa ga greškom uhapsili

BANJALUKA - Policija je u ponedjeljak uveče greškom privela gosta hostela "Banjaluka" u banjalučkom naselju Starčevica, sumnjajući da se radi o narko-dileru iz Zenice, saznaju "Nezavisne".

Iz CJB Banjaluka nije bilo zvaničnih saopštenja, ali je "Nezavisnim" od očevidaca potvrđeno da je policijska akcija u pomenutom hostelu izvedena u ponedjeljak uveče.

Potvrđeno je da je privedeni gost iz Zenice, te da je kod njega pronađena veća količina evra u kešu i kamagra, koja ima slična dejstva kao i viagra.

Veća količina novca u kešu, ali i kamagra bile su dovoljan razlog za akciju banjalučke policije, koja je ubrzo doživjela fijasko.

"Čovjek je došao iz Zenice kako bi prodao stan u Banjaluci. Nakon prodaje stana dobio je novac i odlučio je nekoliko dana provesti u Banjaluci dok u potpunosti ne završi posao s dokumentacijom. Nije ni slutio da će se tih 'nekoliko dana' pretvoriti u njegovu noćnu moru", ispričao je juče "Nezavisnim" izvor blizak Zeničaninu.

Zeničanin pio kafu u zloglasnom lokalu "Merlin" što je bilo sumnjivo policiji

Dodaje kako je "jedina" greška gosta iz Zenice bila ta što je u nekoliko navrata popio kafu u lokalu "Merlin" udaljenom nekoliko metara od hostela.

"Za ovaj lokal vezane su mnoge pucnjave i radnje koje nisu u skladu sa zakonom i vjerovatno su ga tu 'snimili', nakon čega su odlučili da ga uhapse. Čovjek je trenutno u šoku", ispričao je poznanik "uhapšenog".

On je ujedno potvrdio da je čitava akcija i hapšenje šokirala gosta iz Zenice, koji i pored svega što mu se dogodilo nije želio napustiti Banjaluku.

Prema izjavama očevidaca akcija policije ličila je na uobičajeno hapšenje.

"Upali su u hostel i izveli nekog čovjeka. U prvi momenat činilo se kao da je stranac, ali kasnije sam čuo da je iz Zenice", ispričao je očevidac, koji je zamolio da mu ne navodimo ime.

Mještani Starčevice nisu željeli detaljnije komentarisati čitav slučaj, pojasnivši kako bi voljeli da policija konačno pohapsi one za koje "čitav grad zna čime se bave".

U CJB Banjaluka juče nismo mogli dobiti detaljnije informacije o ovoj akciji, jer je bio neradni dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije