Hronika

Proslavio rođendan pa se bacio pod voz

Proslavio rođendan pa se bacio pod voz
Proslavio rođendan pa se bacio pod voz

BIJELJINA - Namik Adanalić (30) iz Janje, kod Bijeljine, izvršio je u nedjelju samoubistvo tako što se bacio pod voz u Njemačkoj, nedugo pošto je proslavio 30. rođendan.

Rođendan je proslavio s nekoliko prijatelja, a nedugo nakon što su se rastali proširila se vijest o njegovom samoubistvu.

Adanalić je u Janji poznat pod nadimkom Regan, a dugo godina je igrao u OFK Janja 2009, iz kojeg nisu krili tugu povodom njegove smrti.

"Naša vječita desetka, fudbaler koji se do sada upisao u istoriju kluba s najdužom minutažom u igri i s najviše postignutih golova za naš klub. Fudbaler koji je uvijek za svoj OFK Janja 2009. davao maksimum na terenu, fudbaler kojeg smo svi iskreno poštovali i voljeli. Fudbaler kojeg je čaršija voljela. U našim srcima ti ćeš uvijek ostati...", stoji na zvaničnoj Facebook stranici ovog kluba.

Iako nema zvaničnih informacija o ovom slučaju, nezvanično se saznaje kako je Adanalić s porodicom, suprugom i djetetom, otišao tražiti azil, ali da je došlo do određenih porodičnih problema i nesuglasica, što je jedan od  mogućih motiva samoubistva.

Građani Janje ovu vijest su primili sa tugom i bolom, a vrijeme i mjesto njegove sahrane biće naknadno određeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije