Hronika

Zbog pucnjave u Palama četvoro uhapšenih, među njima i policajac

Zbog pucnjave u Palama četvoro uhapšenih, među njima i policajac
Zbog pucnjave u Palama četvoro uhapšenih, među njima i policajac

PALE - Četiri osobe, uključujući i jednog policajca, uhapšene su zbog sumnje da su protekle noći u ugostiteljskom objektu u Palama učestvovali u obračunu, tokom kojeg je došlo i do pucnjave, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Osumnjičene su pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo uhapsili jutros oko dva sata, a terete se za izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

"Dva  od  četiri uhapšena lica, i to M.L. i  N.A,  smješteni su u Klinički centar  Kasindo, gdje im je ukazana ljekarska pomoć.  Jedan  od njih je M.L,  policijski   službenik  Policijske stanice  Pale", saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

D.A. i N.Đ,  koji su takođe uhapšeni, nalaze se u službenim prostorijama lokalne policijske stanice radi kriminalističke obrade. 

"Policijski službenici nastavljaju rad na prikupljanju svih činjenica i materijalnih dokaza,  nakon čega će protiv osumnjičenih  nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", saopštila je Danka Tešić, portparol CJB Istočno Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije