Hronika

Radnici na ringišpilu obljubili djevojčicu?

Radnici na ringišpilu obljubili djevojčicu?
Foto: N.N. | Radnici na ringišpilu obljubili djevojčicu?

DOBOJ, ZAVIDOVIĆI - Zbog sumnje da su imali seks sa trinaestogodišnjakinjom iz Doboja policija je uhapsila trojicu mladih Zavidovićana, a ista sudbina, po svemu sudeći, čeka i njihovog sugrađanina koji je trenutno u inostranstvu.

Sve ih terete za obljubu nad djevojčicom, a kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, to se dogodilo u ljeto prošle godine, i to tokom crkvenog zbora u dobojskom selu Kožuhe.

Takođe nezvanično saznajemo da su osumnjičeni na zboru radili na ringišpilu, i to na poslovima kao što je prodaja karata.

"Slučaj je otkriven nakon što je djevojčica posumnjala da je trudna, te se povjerila u školi koju pohađa. Ispostavilo se da nije u drugom stanju, a pokrenuta je i opsežna istraga", kažu Dobojlije upućene u ovaj slučaj.

S ciljem zaštite interesa djevojčice ne objavljujemo više detalja, a iz istog razloga se čuva i puni identitet osumnjičene četvorke.

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj policajci su podnijeli izvještaj protiv E.T. (23), M.M. (20), A.H. (24), i I.B. (23), svi iz Zavidovića, koje terete za obljubu nad djevojčicom.

"Za njih se sumnja da su se u večernjim časovima prehodno međusobno dogovorili, a potom  imali seks sa maloljetnicom, pri tome znajući da je ona dijete i da nema 14 godina", rečeno je iz policije.

Kako se dodaje u policijskom saopštenju, E.T., M.M. i A.H. preuzeti su od Policijske stanice Zavidovići, nakon što su uhapšeni prekjuče, dok je I.B. na privremenom radu u inostanstvu.

"E.T., M.M. i A.H. su uz izvještaj predati Okružnom javnom tužilaštvu Doboj", rečeno je iz PU Doboj.

Dok dobojski tužioci rade na ovom slučaju, sličnim, alarmantnim predmetom bavilo se i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a koje je predložilo pritvor za dvadesetdvogodišnjaka iz okoline Banjaluke, osumnjičenog za identično krivično djelo.

Da mu se odredi pritvor, predloženo je Osnovnom sudu u Banjaluci, koji je taj prijedlog uvažio, te osumnjičenog poslao iza brave.

Tog mladića, naime, terete da je od januara prošle do kraja marta ove godine imao više seksualnih odnosa sa djevojčicom mlađom od 14 godina!

Objavljeno je da je on osumnjičen i da je djevojčicu čak doveo svojoj kući i namjeravao da živi s njom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije