Hronika

Razbojnici na autoputu opljačkali Sektor sekjuriti (FOTO)

Razbojnici na autoputu opljačkali Sektor sekjuriti (FOTO)
Razbojnici na autoputu opljačkali Sektor sekjuriti (FOTO)

BANJALUKA - Na autoputu Banja Luka- Gradiška, kod mjesta Cerovljani, Opština Gradiška, danas oko 13 časova za sada više nepoznatih lica izvršilo je krivično djelo razbojništva prilikom čega su otuđili za sada neutvrđeni iznos novca iz blindiranog vozila agencije "Sektor sekjuriti", rekla je portalu "Nezavisnih" portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović.

On je dodala da su  nepoznati izvršioci bili maskirani, te da su pucnjem iz vatrenog oružja presreli blindirano vozilo u kom je prevožen novac, nakon čega su se udaljili s lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Istakla je da je  uviđaj na licu mjesta vodi dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka zajedno s ovlašćenim službenim licem CJB Banjaluka Sektor kriminalističke policije.

"Tužilac je naložio preduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjera na pronalasku počinilaca i rasvjetljavanju krivičnog djela", rekla je Đaković Vidović .

Nije mogla da potvrdi nezvanične informacije da je jedno lice ranjeno i navodno prebačeno u KC Banjaluka.

Više naoružanih razbojnika presrelo je oko 13 časova na autoputu između Laktaša i Nove Topole blindarno vozilo agencije "Sektor sekjuriti " i otelo određenu količinnu novca, javio je ranije danas novinar "Nezavisnih" sa lica mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama došlo je do razmjene vatre između zaštitara i pljačkaša.

U toku je velika potraga za razbojnicima a dio autoputa Banjaluka - Gradiška je blokiran.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra  u Banjaluci potvrđeno je da je pacijent B.Đ primljen na Kliniku za torakalnu hirurgiju sa povredama glave, lijeve ruke i grudnog koša.

Prema riječima glavnog dežurnog ljekara u Klinici za torakalnu hirurgiju dr Bojana Gulića stanje pacijenta za sada je stabilno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije