Hronika

Riješena krivična djela koja su uznemirila javnost

Riješena krivična djela koja su uznemirila javnost
Riješena krivična djela koja su uznemirila javnost

SARAJEVO - Sarajevo ne odstupa od prosjeka bezbjednosti u odnosu na druge gradove, a riješenost krivičnih djela je na zavidnom nivou u poređenju sa zapadnoevropskim zemljama, rekao je portparol MUP-u Kantona Sarajevo Irfan Nefić.

On je na konferenciji za novinare istakao da je riješen određeni broj krivičnih djela ubistva i pokušaja ubistva, koja su u posljednje vrijeme počinjena na području Kantona Sarajevo, a počinioci će u skladu sa zakonom biti procesuirani.

Nefić kaže da kantonalni MUP preduzima sve potrebne aktivnosti u okviru svojih ljudskih i tehničkih resursa da bi građanima obezbjedili ambijent dostojan življenja.

On je podsjetio da je rano jutros uhapšen T.I. /26/ iz Sarajeva zbog sumnje da na stadionu Grbavica ubio R.M.

Nefić je napomenuo da će nad T.I. danas biti obavljena kriminalistička obrada i preduzeti dalje mjere.

On je istakao da je uhapšen i M.E. /26/ iz Sarajeva, koji je automobilom u na Koševu udario pješaka, a istraga je pokazala da je riječ o pokušaju ubistva.

M.E. će danas biti predat u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Nefić je rekao da su policijski službenici juče uhapsili i A.S. /21/ koji je bio u bjekstvu nakon što je policija 8. aprila pronašla veću količinu marihuane. Tada su uhapšena četiri lica, a A.S. je do jučer bio u bjekstvu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije