Hronika

Robijaće jer je momku zarila nož u vrat

Robijaće jer je momku zarila nož u vrat
Robijaće jer je momku zarila nož u vrat

DOBOJ - A.N. iz Doboja osuđena je na šest godina i šest mjeseci zatvora jer je u novembru prošle godine nožem pokušala da ubije svog maloljetnog momka H.A.

Presudu je donio dobojski Okružni sud i u njoj stoji da je A.N. zarila H.A. nož u vrat, a to se dogodilo 11. novembra prošle godine, ispod "japanskog mosta" na rijeci Bosni.

"On joj je tog dana poklonio prsten, a ona je pokušala da ga ubije. Nakon što je prsten uzela, kazala mu je da okrene glavu i zatvori oči, jer ima nešto za njega, što je on i učinio", kazali su izvori upućeni u istragu.

Dobojka je potom u desnu stranu vrata ubola svog momka, čime mu je nanijela povrede opasne po život.

"Presjekla mu je venu i grkljan i on je počeo da krvari, a zatim je ona pobjegla. Nanijela mu je tada tešku tjelesnu, po život opasnu povredu", navodi se u presudi.

Mladić je nedugo zatom pronađen s ubodnom ranom na vratu, a dobojska  policija je tog dana oko 13 časova zaprimila prijavu da je mlađi muškarac s povredama na vratu prebačen u dobojsku bolnicu.

Policija je ubrzo blokirala saobraćaj, odnosno dio magistralnog puta Doboj - Tuzla.

"Mladića koji se teturao uočio je vozač dok je prelazio most, nakon čega ga je prevezao u dobojsku bolnicu, gdje mu je ukazana pomoć", kazali su ranije iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije