Hronika

Šabačkić izgubio bitku za život

Šabačkić izgubio bitku za život
Šabačkić izgubio bitku za život

SANSKI MOST - Medin Šabačkić (18), koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u subotu naveče u sanskom naselju Husimovci, izgubio je bitku za život.

Šabačkić je od zadobijenih povreda preminuo u nedjelju naveče u Univerzitetskoj bolnici Klinički centar Banjaluka, gdje je bio hospitalizovan nakon nesreće. Ova informacija nam je potvrđena u UBKC Banjaluka, gdje su se ljekari borili za mladićev život.

U saobraćajnoj nesreći u Husimovcima na licu mjesta je poginuo Haris Ćehić (21), a Šabačkić i Amir Mehić (19) su teško povrijeđeni.

Mehić je iz Kantonalne bolnice u Bihaću prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje će mu biti obavljena zahtjevna operacija noge. Dženaza za Ćehića biće danas u Skucanom Vakufu, odakle su sva tri mladića.

Njih trojica su se vozili u audiju 80, koji je, krećući se velikom brzinom, skrenuo s puta i zabio se u betonski stub pored ceste. Prema izjavama očevidaca, audi se kretao brzinom većom od 100 kilometara na sat, a nakon udara u betonski stub automobil je u potpunosti smrskan i deformisan.

Ovaj tragični događaj je rastužio cijeli Sanski Most, a društvene mreže su zatrpane porukama i pismima u kojima se prijatelji i poznanici opraštaju od poginulih Ćehića i Šabačkića.

Iz policije su uputili apel svim učesnicima u saobraćaju da pažljivo voze i poštuju saobraćajna pravila s obzirom na to da je u posljednjih 15 dana ovo druga saobraćajka sa smrtnim ishodom na tom putnom pravcu.

Na samom putu postoji nekoliko kritičnih mjesta koja su obilježena "crnim tačkama" i na koja učesnici u saobraćaju treba da obrate veliku pažnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije