Hronika

Šakama udarao ministrov auto

Šakama udarao ministrov auto
Šakama udarao ministrov auto

BRATUNAC - Više osoba napalo je u Bratuncu službeni pasat Ministarstva saobraćaja i veza RS, koji koristi ministar Neđo Trninić, a incident se dogodio nakon što je ministar izašao iz vozila, i to dok je njegov vozač namjeravao automobil da parkira ispred sjedišta lokalne policije.

Kako saznajemo, zbog ovog incidenta zasad je uhapšen Mladen Perić (40), za kojeg je policija utvrdila da je u momentu napada bio pijan.

Iz CJB Bijeljina danas su naveli da se 4. maja u 17.20 Policijskoj stanici Bratunac putem telefona obratio službeni vozač ministra saobraćaja i veza RS, te prijavio da je ispred jednog lokala muškarac na vozilo prosuo pivo i automobil udarao nogama i rukama.

Trninić nam je rekao da nije tačno da je njegov vozač pretučen, kako su to juče objavili pojedini portali. Ministar pojašnjava da je njegov vozač uspio da pobjegne službenim vozilom prije nego što su napadači realizovali svoje namjere.

"Oni su šakama udarali po vozilu, pokušali su vozača da pretuku, ali nisu uspjeli jer je on pobjegao. Ja sam prije nego što se to desilo izašao iz auta jer je moja kuća na 200-300 metara od mjesta gdje se sve dešavalo. Sada je na policiji da razriješi ovaj slučaj", kazao nam je Trninić.

On je istakao da ne zna šta je uzrok ovog incidenta, ali je i potvrdio da su psovke napadača upućene prema njemu i Vladi RS.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije