Hronika

Savić: Kojić me napao i pokušao da udari

Savić: Kojić me napao i pokušao da udari
Savić: Kojić me napao i pokušao da udari

VIŠEGRAD - Marko Savić, potpredsjednik mladih SNSD-a iz Višegrada, tvrdi da ga je u nedjelju verbalno napao, te pokušao da ga udari sugrađanin Miroslav Kojić, narodni poslanik SDS-a.

Savić je ispričao "Nezavisnim" da je u noći između nedjelje i ponedjeljka, oko četiri sata, ispred ugostiteljskog objekta "Sport" u Višegradu vidio kako se Kojić raspravlja sa još trojicom mladića.

"Krenuo sam kući i na putu prema autu zatekao četiri osobe koje su se međusobno raspravljale, među kojima je bio i Kojić. U trenutku kada sam prolazio došlo je do fizičkog kontakta između Kojića i mladića kojeg znam kao Pecu", kazao je Savić.

Kako kaže, nakon tuče Kojić je pao na zemlju, a Peca je stao iza njegovih leđa kako bi se zaštitio.

Zatim je, dodaje on, Kojić ustao sa zemlje i krenuo prema njemu, psujući mu "SNSD-ovsku majku", pokušavajući da ga udari.

"Ja sam se izmicao, a dvojica mladića su pokušala da smire Kojića, koji je bio raskrvavljen po nosu", rekao je Savić.

Kazao je da je sutradan otišao u policiju te ispričao šta se desilo, dodajući da nije podnio nikakvu prijavu.

Miroslav Kojić, narodni poslanik SDS-a, demantuje navode, dodajući da je te noći bio sa sinom.

"U dva navrata sam otišao u jedan kafić gdje je bio moj sin sa društvom. Sin je popio pa sam mu govorio da ide kući. Uspio sam ga nagovoriti da se izvuče iz te gomile i na tome se priča završava", ističe Kojić, naglašavajući da se u jednom trenutku spotaknuo i pao na zemlju, čime se ozbiljno povrijedio.

Kako kaže, nakon što su pojedini portali objavili da je napao Savića, zvali su ga iz kabineta Vlade RS da provjere da li je to tačno.

"Nisam ja toliko snažan da tučem nekoga, ali slobodno napišite da sam najveći siledžija i buntovnik u Višegradu, svaki dan policija dobija 15 prijava od građana koje ja napadam, naročito ako su obojeni crvenom bojom", ističe on.

Kako kaže, pred nama je oktobar kada će se vidjeti da li će građani Višegrada glasati za njega.

"Zgaziću SNSD politički na izborima, neće mi moći prići. Svakog kandidata ću pobijediti za upola razlike", rekao je Kojić, naglašavajući da to želi da napišemo u novinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije