Hronika

Serija udesa širom BiH: Bajker poginuo, djevojčica teško povrijeđena

Serija udesa širom BiH: Bajker poginuo, djevojčica teško povrijeđena
Foto: Arhiva | Serija udesa širom BiH: Bajker poginuo, djevojčica teško povrijeđena

​ DONJI VAKUF - Motociklista koji je juče poginuo u sudaru sa autobusom u mjestu Torlakovac, na putu Jajce - Donji Vakuf, identifikovan je kao pedesetčetvorogodišnji njemački državljanin B.A.B., potvrdili su iz policije.

Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona rečeno je da je dojava o sudaru motocikla i autobusa primljena u 18.15, a utvrđuju se uzroci tragedije. U seriji saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile širom BiH povrijeđeno je nekoliko osoba.

Jedanaestogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u utorak u Novom naselju Janja, kod Bijeljine. Nju je, dok je pješačila u Ulici Nikole Tesle, oko 15.50 časova udario audi 80, kojim je upravljao LJ.Đ. 

"Povrijeđenoj djevojčici ukazana je medicinska pomoć u Medicinskom centru Bijeljina, gdje su joj konstatovane teške povrede i zadržana je na liječenju", rečeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Još dvije ženske osobe povrijeđene su u udesima kod Podlugova i u Ljubuškom. Djevojka za volanom pežoa 206 povrijeđena je u slijetanju kod izlaza za Podlugove.

 Drugi udes dogodio se na raskrsnici ulica Leopolda Mandića i Hrvatskih kraljeva na obilaznici u Ljubuškom, gdje je došlo do sudara autobusa i forda, a u kojem je povrijeđena jedna žena.

Intervenisali su i ljubuški vatrogasci, koji su rezali automobil kako bi izvukli povrijeđenu ženu, a koja je potom vozilom Hitne pomoći prevezena na liječenje u SKB Mostar. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije