Hronika

Serijski lopov iz Teslića prijavljen da je u jednoj noći upao u pet radnji

Serijski lopov iz Teslića prijavljen da je u jednoj noći upao u pet radnji
Serijski lopov iz Teslića prijavljen da je u jednoj noći upao u pet radnji

TESLIĆ - Policija iz Teslića prijavila je dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu Teslićanina Elvira Prnjavorca (36), osumnjičenog za dvije teške krađe, ali i pokušaj tri teške krađe, počinjene u istoj noći, saznaju "Nezavisne".

Za njega se sumnja da je u noći između 23. i 24. aprila u Tesliću provalio u pet objekata, s tim da iz tri nije ništa odnio, ali jeste iz dvije trgovine, vlasništvo kineskih državljana, odakle je ukrao novac i druge predmete.

"Iz trgovine 'Pai' otuđio je oko 400 KM i baterijsku lampu, dok je iz trgovine 'Kapital stigao iz daleka' otuđio oko 400 KM i dva resivera za video nadzor", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za njega se sumnja i da je tokom iste noći provalio u objekat stomatološke ordinacije "Dr Sofrić", objekat geodetske organizacije "Geomia" i  fotokopirnicu "Kopigraf", gdje je izvršio premetečanu stvari i ništa nije ukrao.

"Provale su izvršene odvaljivanjem parapetnog lima na ulaznim vratima objekata upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta, nakon čega je kroz načinjen otvor ulazio u objekte", pojasnili su iz policije.

Riječ je o mladiću koji je samo prošle godine nadležnom tužilaštvu prijavljen za čak 20 krađa i teških krađa, a ni ove se nije smirio, s tim što policija sumnja da je počinio još krađa u Tesliću.

Podsjetimo, Prnjavorcu, koji je beskućnik, određen je pritvor nakon što ga je policija uhapsila zbog sumnje da je u noći između 10. i 11. maja provalio u supermarket "Bingo" u ovom gradu, a gdje je počinio tešku krađu.

Vezani tekst:

Iza brave serijski kradljivac iz Teslića

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije