Hronika

Spriječen pokušaj nezakonitog prenosa novca, uhapšena tri lica

Spriječen pokušaj nezakonitog prenosa novca, uhapšena tri lica
Spriječen pokušaj nezakonitog prenosa novca, uhapšena tri lica

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH u Brodu su uhapsili državljanina Srbije čiji su inicijali LJ.P. /34/ jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo potragu zbog krađe.

Lice je kontrolisano pri izlasku iz BiH na graničnom prelazu Brod i biće predato nadležnom organu, saopšteno je iz Granične policije.

Na graničnom prelazu Šepak pri ulasku u BiH lišena je slobode žena čiji su inicijali P.Đ. /44/ nakon što je utvrđeno da je za njom MUP Republike Srpske raspisao potragu zbog krivičnog djela krađa.

Državljanku Srbije službenici Jedinice granične policije Zvornik juče su predali pripadnicima Policijske stanice Nova Topola MUP-a Republike Srpske.

Službenici granične policije na Aerodromu Tuzla juče su uhapsili lice čiji su inicijali S.Š. /25/ jer je ustanovljeno da je za njim MUP Tuzlanskog kantona raspisao potragu zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

"Državljanin BiH stigao je na Aerodrom Tuzla letom iz Dortmunda. Predat je službenicima Sudske policije Tuzlanskog kantona", dodaje se u saopštenju.

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Tuzla spriječili su juče pokušaj nezakonitog prenosa 11.620 evra preko granice na letu za Ajndhoven.

"Novac je otkriven prilikom kontrole A.P. /56/, državljanina Holandije, koji nije imao dokumentaciju potrebnu za prenos novca preko granice. Lice A.P i otkriveni novac predati su službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH na dalje postupanje", naglašava se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije