Hronika

Stanimirović: U završnoj fazi istraga o napadu na mladića iz Teslića

Stanimirović: U završnoj fazi istraga o napadu na mladića iz Teslića
Stanimirović: U završnoj fazi istraga o napadu na mladića iz Teslića

BANJALUKA - Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj, potvrdila je za "Nezavisne" da je istraga o napadu na Bogdana Rakića, osamnaestogodišnjaka iz Teslića, u završnoj fazi.

"Činjenica je da su određena krivična djela koja su se dogodila u prethodnih nešto više od mjesec dana izazvala uznemirenje građana Teslića i šire javnosti. Međutim, policijski službenici Policijske stanice Teslić i CJB Doboj, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj, intenzivno rade na rasvjetljavanju ovih krivičnijh djela i za sada možemo reći da je rasvjetljavanje napada i nanošenje teških tjelesnih povreda osamnaestogodišnjaku iz Teslića u završnoj fazi", kaže Stanimirovićeva.

Ona je "Nezavisnim" potvrdila da će se CJB Doboj veoma brzo oglasiti o rezultatima sprovedene istrage.

Stanimirovićeva je takođe naglasila da je javni interes da se krivična djela prvo rasvijetle, a nakon toga saopštavaju činjenice, jer, kako je pojasnila, postoje krivična djela za koja bi iznošenje svake činjenice u javnost mogla da ugrozi istragu.

Po njenim riječima, na osnovu praćenja stanja bezbjednosti, kao i na osnovu analitičkih pokazatelja u proteklih 10 mjesecvi ove godine, stanje bezbjednosti na području opštine Teslić je zadovoljavajuće.

Stanimirovićeva je potvrdila i da se intenzivno radi na rasvjetljavanju krivičnih djela gdje su, u proteklih nešto više od mjesec dana, meta napada bila vozila u Tesliću.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Doboj "Nezavisnim" je rečeno da se intenzivno radi i da se preduzimaju sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa napadom na Bogdana Rakića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije